Klaverweitje.nl

 Privacy wetgeving en AVG

Wij bewaren, buiten uw email of telefoonnummer uw persoonsgegevens niet

Er zal maximaal 4 keer per jaar een email verstuurd worden naar je en het e-mailadres zal niet aan derden doorgegeven worden.

Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan ben je verplicht om daarvoor een naam en emailadres te geven (dit vul je zelf in).je mag er zelf voor kiezen om ook je adresgegevens te geven, dat hoeft niet.

 

Onze nieuwsbrief heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Geautomatiseerde besluitvorming: Klaverweitje.nl  neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.