HOME » Over mij

Wat is mijn story?.

 

Geboren en getogen in het Gelderse Apeldoorn.

Ik hou van het bos, de rust en de vriendelijke mensen hier. Als kind, was al in het avontuur, het industriegebied waar ik opgroeide was een prachtige speelplek. De creativiteit en ervaringen die ik hier heb ontwikkeld, zijn heel waardevol.  Ik ben levendig, ondernemend & sensitief.

Mijn kernwaarden zijn:

#Respectvol #positiviteit #vrijheid #dankbaarheid

# passievoorgeluk

Als klein meisje was ik dol op paarden, ik droomde ervan om met deze mooie dieren een vertrouwensband op te bouwen. Urenlang kon ik bezig zijn met paarden.

Ik heb jarenlang bij een bank gewerkt en in mijn vrije tijd was ik altijd bezig met mijn grote passie,  paarden. Totdat ik in contact kwam met iemand die paardencoaching deed en was hierdoor erg geïnspireerd.

Prachtig om dit ook te doen omdat het aansluit bij al mijn verlangens. Impact hebben in deze wereld samen met mijn 2 prachtige lieve paarden.

En zo begon het, ik zei mijn baan op en ging voor de opleiding voor paardencoach. Ik heb niet 1 maar 2 verschillende opleidingen voor paardencoaching gevolgd om een brede kennis op te doen. Daarna nog  meer verdiepende opleidingen gedaan.

Het resultaat  hiervan is dat ik op een prachtige manier met mijn passie mag werken. Ik doe graag dingen waar ik gelukkig van wordt. Een leven met liefdevolle aandacht, voor mijzelf en anderen.

Mensen helpen met nieuwe inzichten over hun leven en werk.  Met Mindfulness en Systemische coaching sessies met paarden en traumaheling.

Waarin de paarden vaak rechtstreeks naar de juiste weg wijzen.

Mijn missie is om aan zoveel mogelijk mensen deze lessen door te geven.

Wil jij ook met de lessen van paarden op weg geholpen worden? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

 

Laat je niet manipuleren door anderen, maar volg je hart, het klopt.

 

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de omgang met mens en paard. Gecertificeerd voor coachen met paarden, systemisch werken traumaverwerking en mindfulness. Mensen om me heen zeggen dat ze mijn moed en sensitiviteit, zien als een kracht. Dus, leef niet zoals iemand anders je zou willen zien, maar maak je eigen keuzes. Want niet anderen zijn verantwoordelijk voor jou levensgeluk maar jij zelf.

 

Neem vandaag nog de eerste stap en zet jezelf op nummer 1

En mail mij voor een afspraak

 

 

De opleidingen die ik gevolgd heb:

Centrum voor paardencoaching, cognitief coachen met paarden, kindercoaching

Kifungo, paardencoaching, Systemisch- sjamanistisch coachen met paarden.

Christine Blumenstein, trauma & inner parts

Hylke Bonnema, systemische coachen met grondankers.

Mindful Run Nederland, gecertificeerd mindful Walk instructeur.

Inmiddels kijk ik terug op een super gaaf en leerzaam opleidingstraject!

 

Referenties en testimonials

Blogs 

YouTube