M I J N  S T O R Y

 

Geboren en getogen in het Gelderse Apeldoorn. Ik hou van het bos, de rust en de vriendelijke mensen hier.

Als kind, was al in het avontuur, het industriegebied waar ik opgroeide was een prachtige speelplek. De creativiteit en ervaringen die ik hier heb ontwikkeld, zijn heel waardevol. Ik ben levendig, ondernemend & sensitief.

Als klein meisje was ik dol op paarden, ik droomde ervan om met deze mooie dieren een vertrouwensband op te bouwen. Urenlang kon ik bezig zijn met paarden.

 In mijn vrije tijd was ik altijd bezig met mijn grote passie,  paarden. Kwam in contact met iemand die paardencoaching deed en was hierdoor erg geïnspireerd.

Prachtig om dit ook te doen omdat het aansluit bij al mijn verlangens. Impact hebben in deze wereld samen met mijn 3 prachtige lieve paarden.

En zo begon het.

Ik heb 2 verschillende opleidingen voor paardencoaching behaald, om een brede kennis op te doen. Daarna nog meer verdiepende opleidingen gedaan.

Het resultaat  hiervan is dat ik op een prachtige manier met mijn passie mag werken. Ik doe graag dingen waar ik gelukkig van wordt. Een leven met liefdevolle aandacht, voor mijzelf en anderen.

E X P E R T   I  N 

I N D I V I D U E L E   B E G E L E I D I N G  !

Mensen helpen met nieuwe inzichten over hun leven en werk.  Door middel van sessies met paarden en een unieke methode van traumaheling bij de paarden.

Waarin de paarden vaak rechtstreeks naar de juiste weg wijzen.

Wil jij ook met de lessen van paarden op weg geholpen worden? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

 

Laat je niet manipuleren door anderen, maar volg je hart, het klopt.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de omgang met mens en paard. Gecertificeerd voor coachen met paarden, Systemisch en Sjamanistisch coachen met paarden, traumaverwerking en mindfulness. Mensen om me heen zeggen dat ze mijn moed en sensitiviteit, zien als een kracht. Dus, leef niet zoals iemand anders je zou willen zien, maar maak je eigen keuzes. Want niet anderen zijn verantwoordelijk voor jou levensgeluk maar jij zelf.

Neem vandaag nog de eerste stap en zet jezelf

op nummer 1.

En mail mij voor een afspraak.

 

 

De opleidingen die ik gevolgd heb:

Centrum voor paardencoaching, cognitief coachen met paarden, 

Kifungo, paardencoaching, Systemisch- sjamanistisch coachen met paarden.

Christine Blumenstein, Trauma & Inner parts

Hylke Bonnema, Systemisch coachen.

Mindful Run Nederland, gecertificeerd Mindful Walk 

Hugo Bakker Businescoach, jaartraining Marketing

Your Social Eye, Online zichtbaarheid & Storytelling

EMDR 2 0 - practitioner training, Educas 

 

Referenties en testimonials

Blogs 

YouTube

 

 

Paarden als magische wezens die mensen helpen.

Waarom zijn paarden zo bijzonder?

Paarden zijn al eeuwenlang een bron van inspiratie voor mensen.

Pegasus, het gevleugelde paard ontstond uit een liefde tussen de Gorgo Medusa en de zeegod Poseidon. De afdruk van de hoef van Pegasus bracht dichters een bron van inspiratie.

Mijn eerste bron van inspiratie: Carin, de Shetlander die mij heeft betoverd met het paardenvirus. Als klein meisje van 6 jaar mocht ik Carin verzorgen en ook op rijden. De eigenaar van Carin was een klant van mijn ouders, hij vroeg of ik het leuk zou vinden om wat aandacht te geven aan hun Shetlander omdat hun kinderen er geen tijd meer voor hadden. Dit dier was het begin van bewustwording en plezier. 

Het moment dat ik echt contact maakte met Carin gebeurde er iets bij mij. Ik werd geraakt door de kracht en doortastendheid van deze prachtige dieren.

Carin voelde mij probleemloos aan en als ik te veel in mijn hoofd bezig was dan spiegelde ze mij en rende hard weg. Was ik sensitief en in het hier en nu, dan kon ik alles doen met haar en waren we een echt team. En ze was mijn beste vriendin die nooit iets doorvertelde. 

Op dit moment zijn Goldy & Napoleon, de twee paarden die mij nu vergezellen in mijn leven. Waarin ze als co-coach een onvergetelijke bijdrage geven aan het proces van mentale heling bij mensen.

Al mijn paarden in mijn leven hebben mij door de verschillende perioden van mijn leven gesteund en geholpen met hun helende gaven. 

Dankbaar ben ik dat alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven mij helpen met het coachen van mensen samen met mijn 2 geweldige paarden.

Ik vertrouw op de toekomst! En ontmoet je graag in één van onze opleidingen en sessies.

Wat is jouw bron van inspiratie?

 

Rose Kleiboer ten Hoope