HOME » Aanbieding

 

Volgende workshop zie agenda

 

Elke bijeenkomst staat in teken van een thema zoals:

 

1.     Tijd voor jezelf: Introductie spiegelen met paarden, welk effect heeft jou gedrag op het paard? De 6 karakterstructuren en de maskers.

2.     Geef jezelf een break: nieuwe inzichten krijgen met Coaching met het paard.  Stel je vraag en ervaar wat de paarden je hierover vertellen.

3.     Positief leven: Mindfulness oefening met de mogelijkheid om je te laten dragen op de rug van het paard. Hoe beleef je het contact, de beweging en het op hoogte zitten op een paard.

4.     Tijd voor Yoga:  keuzemogelijkheid voor wie wil

 

Elke week sluiten we af met het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers onder het genot van een uitgebreide koffie en thee tafel met gezonde lekkernijen.

 

 

Geef je hiervoor op of laat je op de wachtlijst plaatsen.

 

 

Leef met hart en ziel!

 

In ons vaak drukke leven is er weinig tijd over om stil te staan bij wat belangrijk is. Hoe worden we gelukkig en komen we niet in de sleur...We vergeten bewust de leiding te nemen over ons leven of wat we doen en met wie.

Deze workshop van 3 dagdelen  is uniek samengesteld.

Laat jezelf verrassen met 3 vormen van paardencoaching en Mindfulness dit kan zijn mindfulness paardrijden of andere mindfulness oefeningen zonder paarden.  Ook is er de mogelijkheid om acces bars hierbij te selecteren,  als voorbereiding op of als ontspanning er na. In onze mooie bed en breakfast waar alles aanwezig is, gebruiken we voor de momenten zonder paarden,  waar we onder het genot van koffie en diverse soorten thee met iets lekkers even kunnen napraten.